Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Rupsje

Nooitgenoeg

Even voorstellen: Team Rupsje Nooitgenoeg

Birgit van Sabben-Kort

Eigenaar en Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker

Gespecialiseerd docent babygebaren

en pedagogisch educatief professional

Mandy de Baere

Eigenaar en pedagogisch medewerker

Virginia de Smit

Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

en pedagogisch educatief professional

Even een kort stukje over mijzelf om kennis te maken. Mijn naam is Virginia en ik woon in Philippine. Ik heb de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 3 en 4 behaald. Sommige ouders kennen mij dan ook al van mij stage tijd op rupsje. Ik vindt het super leuk om met kinderen van alle leeftijden te werken daarom heb ik het zo naar mijn zin op Rupsje. De peutergroep het kinderdagverblijf en de bso ik draai elke groep met plezier! Mijn hobby is paardrijden dat vindt ik erg leuk om te doen! Ik hoop dat jullie nu een beetje hebben kennis gemaakt met wie ik ben en wat ik doe.


Groetjes virginia !

Kimberly Heyman

Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

en babyspecialist

Dag allemaal!

Ik ben Kimberly (21jaar) en dit schooljaar zullen jullie mij zeker en vast zien. Vanaf begin september ’16 sta ik van maandag tot donderdag op de werkvloer bij Rupsje Nooitgenoeg.

Ik ben Belgisch en heb ook mijn vooropleidingen in België gedaan. Maar hier in Nederland zit de opvang structuur anders dan die in België, dus moest ik nog een jaartje extra doen om ook hier aan de slag te kunnen.

Ik ga voor dit jaar alles geven, want het zal zeker wat zoeken zijn aangezien ik de werkwijzen die hier gehanteerd worden niet echt gewoon ben. Maar het zal zeker een leerrijke periode worden.

Ik heb er zin in om mij volledig te laten onderdompelen in de Nederlandse methodes samen met de kinderen, het team, school en jullie als ouders/voogden. 

Rebecca Versluijs

Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Beleidsmedewerker 

Tanja Platschorre

BPV coordinator